Tuesday, 29 September 2015

TEASER JODOHKU SUPERSTAR

ZR ada terima feedback dari pembaca yang dah baca novel ni. Cerita yang santai. Ada yang suka kat Amar, yang geramkan si Amar pun ada. Hmm, ada yang tak suka Khalif. Ada yang kesiankan Dhiya. Pendapat masing-masing. Alhamdulillah... So far, respons yang ZR dapat masih positif. Apapun, ZR terima saja komen dan kritikan asalkan yang membina untuk hasilkan karya yang lebih bermutu. ZR nak belanja pengunjung blog ni teasers dalam novel JODOHKU SUPERSTAR. Teaser ni ZR petik randomly. Nak tahu kisah lanjut, boleh beli novel terus ya. Harga mampu milik. 



TEASER 1

Skrin TV tiba-tiba menjadi gelap. Aku pandang Amar. Alat kawalan jauh TV ada di tangannya.

Tuesday, 1 September 2015

HANYA INGIN KAU CINTA - HAFIZ

Sekali lagi lagu best dari Hafiz. Terbaik3X. Hmm, bila layan lagu ni kan... tiba-tiba aje ZR dapat ilham untuk e-novel baru. Okey, nantikan ya... Jom layan dulu lagu ni. Gerenti terpikat.


video